Krátké básničky z nemocnice

Krátké básničky z nemocnice

Anotace: Krátké básničky znemocnice

Po půlroce komatu
Konečně jsem doma tu




Házíme oblázky
Na cestě od lásky




Život visí na nitce
Když se jede v sanitce
Ta nitka se pretrhla
Sanitka se prevrhla




Chvilku krátce před obědem
Potkal jsem se s lidojedem
Lidojedi mají kosti
Také masa do sytosti
A občasné příležitosti
Autor Petrik78, 25.01.2014
Přečteno 1253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí