Jižní eskadrona trochu jinak

Jižní eskadrona trochu jinak

Anotace: Romantika

Déšť mi holka zmáčel vlasy,
a boj vzal zbytek krásy.
Naději si mi odvála,
když bereš si majora.

Z celé jižní eskadrony,
nezbyl ani jeden muž.
Proč na mě tyhle rány?
Prosím, tak už kuš!

Odešel před třemi lety,
tam kde kamarádi spí.
Slyšel jen hezké věty,
nevěřil že se nevrátí!

Na Krymu hrobů mnoho,
já se však vrátil.
Nedržela slib tak dlouho
a termín se mi krátil.

Dítě měli celkem hezké,
zatímco já musel pryč.
Kam, to je přeci prosté,
k mé eskadroně, zakope mě rýč!!!
Autor Django, 26.01.2014
Přečteno 576x
Tipy 3
Poslední tipující: PrinceznaAmellie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká trochu jinak. Povedla se. Dobrý příběh. :O)

26.01.2014 18:02:23 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí