Hyde Park

Hyde Park

Anotace: •••

Po soudnosti vnímané srdcem

jenž buší

za všechna úskalí světa

se divím

proč ti to v korunách stromů..

tak sluší

tak vzkvétá

když polední procházky prchají k noci

 

Po návyku zastřeném myslí

jež chřadne

pro nevídané zážitky

došlo mi

za svitu pouličních světel..

jak je to snadné

zaplatit pláčem za kytky

šlechtěné samotným geniem loci

 

(věnováno Henrymu Jekyllovi)

Autor Trapné děťátko, 26.01.2014
Přečteno 481x
Tipy 12
Poslední tipující: Sýkorka07, Elča, Robin Marnolli, její alter ego, jitoush, danaska, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, to je opravdu zajímavá a pěkná báseň. Rozhodně na ST.

26.01.2014 19:36:48 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí