Proč

Proč

Anotace: ..

 

 

Proč chce se mi psát tyto řádky,

když zapomínám za větou čárky?

Proč ubývá mi tolik sil,

když před sebou mám spousty mil?

Proč lásku hledám ve svém věku,

když jak u tenisu prohrávám již v prvním setu?

Snad protože chci klidně spávat

sobě .... druhým.... štěstí dávat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Michal69, 28.01.2014
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Bakchus, PrinceznaAmellie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí