Pouť

Pouť

Anotace: ...

 

Slyš! Přijíždí pouť,

kol skřípot maringotek,

tu loukoť praská,

břinčí cinkot rolniček.

Prosím, pojď!

Zřít estrádu pana mima

z gest strnulých hádat,

proč tvář jest jeho oněmělá,

a sladce si smlsnout

na špejlích z cukrkandlu,

v kyvu lampiček šmouh

pár vyměnit si úsměvů,

a kdo ví, možná i

s vánkem se obejmout,

jak toč větrníků na střelnici

šustit, jak plíšky zvonit,

když ve středu nás zasáhnou.

Autor Myslhlíza, 28.01.2014
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, pouť... hned bych šla :)

28.01.2014 16:39:05 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí