Víla Lesana

Víla Lesana

Anotace: Tvrdý trest.

Krásnoočko, lesní skřítek,
chtěl by získat vzácný kvítek,
Lesanu on stále chrání,
moc si přeje milování.

Nezájem má krásná víla,
na jiného je teď milá,
mladý hajný líbá žhavě,
krásně bylo v měkké trávě.

Tím se ale lesní víla,
proti řádu provinila,
navždy bude zavrženou,
hejkala se stane ženou.
Autor Psavec, 28.01.2014
Přečteno 610x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Martinecka23, střelkyně1, Jana B., v.hercik, enigman, Bakchus, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí