Vyznání

Vyznání

Anotace: Byla určená konkrétní osobě, ale....Už tu jaksi není....

Jsi má bolest,
i sladký med!
Jsi tvrdá pěst,
i holubí let!

Jsi moje svědomí,
i plachá laň!
Jsi ztracené vědomí,
i hebká dlaň

Jsi má paní,
i přítel!
Pohlaď mě dlaní,
abych neodešel

Jsi pouliční lúza
i nejlepší řečník!
Jsi moje múza,
i zlámanej pětník!

Jsi moje vrásky,
i nejhezčí rána!
Jsi šípem lásky,
i pekelná brána!

Jsi moje touha,
i prokletí!
Jsi noční Praha,
i zákoutí!

Jsi léčba,
i prudký jed!
Slova nejsou třeba,
jenom políbit smět!
Autor Django, 29.01.2014
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí