=Ještě spíš?

=Ještě spíš?

Anotace: ..ne,už jsem někde zasněžila,na kopcích uvidíš..

 

~Ledová~  

~~~~~~~~~~~~~

Královno

ledová ty ještě spíš?

Všichni tě volají,ty neslyšíš?

Sem tam si pohladíš

deštivou loužičku

to ale nestačí

dětem na klouzačku.

Smutně se koukají na kopec

kterému teď něco schází,

ty zimní královno,ledová paní

tobě to pořád nedochází?

Když se ti teď nechce zasněžit

co nám můžeš poradit?

Já už vím,

někde ses ťukla snad

že nám chceš jednu radu dát

máme si ten sníh dnes našlehat?

Na šlehačku nehodí se lyže

šlehačka se na zmrzlině líže

do kornoutku ti taky porci dáme

pravého sněhu se nedočkáme?

Ledová královna

si na šlehačce moc pochutnala

a za to sněhové peřiny vysypala.

Napřed jen tak,aby se neřeklo

aby to do jara

aspoň těm dětem na saních

tak trochu uteklo.

~~~~~~~~~~~~~~~

*************************

Autor Květka Š., 01.02.2014
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí