Pravda

Pravda

Anotace: ovíněná rychlovka při sobotním večeru.

Zůstala na dně lahve, mrcha...
tam se nejraděj schovává
A v oparu vinném ti prchá
nad ránem z baru neznaná.

Zůstala na dně lahve, mrcha...
my zkoušeli ji rozpoznat
a ona nikde-toť studená sprcha
-tak ještě sklenku snad?

Zůstala na dně lahve, mrcha...
a ty ses tomu zkoušel smát
a ona nikde a svět se točil,
pojď, půjdem už domů spát.
Autor Petiiiiiiiiiiik, 01.02.2014
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Toda, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí