Neví

Neví

Anotace: Neví, že zničila něčí svět, ale ten její to časem postihne taky.

Neví, co dělá,

Neví, že čas kvapí,

Neví, jak zněla,

Neví, je zahalena kápi

 

Neví, že čas maří

Neví, voda se vaří

Neví, už je odhalena

Neví, časem zpomalená

 

Neví, že čas se jí dvoří

Neví, ona je krásou

Neví, krása v ní shoří

Neví, nervy se pasou

 

Neví, celý svět boří

Neví, zničila cizí

Neví, měla tu vizi

Neví, věděla to, hoří

 

Neví, hoří jinde

Neví, u ní ne

Neví, ji to však nemine

Autor SmallGeorge, 02.02.2014
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, Kite.Kat, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí