Zpověď

Zpověď

Anotace: C'est la Django.

Mám duši básnickou

a mysl řečnickou!

Mám na těle mnohý šrám

,a miluji vášeň dam!



C'est la poéte

C'est la philosophe

C'est la maladie

C'est la amour



Mám rád zbraň kdejakou

,ale i ruku podanou!

Mám krev nesrážlivou

a víru jedinou!



C'est la distraction

C'est la amitié

C'est la maladie

C'est la chance



Mám rád povahu bojovnou,

ale i ctnost rytířskou!

Mám ruku nehybnou,

a hrdost nezlomnou



C'est la dispute,

C'est la honneur

C'est la maladie

C'est la fiérte



Mám rád vědu dějinnou,

ale i věc záhadnou!

Mám jizvy na duši,

a samotu, což nikdo netuší



C'est la histoire

C'est la mystére

C'est la maladie

C'est la reclus
Autor Django, 02.02.2014
Přečteno 372x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí