Šelma

Šelma

Anotace: ...

 

Podřimuje,

spí v nás šelma

 

Není zřejmá.

 

Slovo stačí,

ven se tlačí.

Vzbudí se,

protáhne,

ožije.

Spontánní,

divoká,

tady je.

 

Chceš ji uklidnit?

Zkus ji nasytit.

 

Potrava není stejná,

rozmanitě žere

šelma.

 

Jedna si vybere

svobodu,

druhou tím krmit

nebudu.

Žádá si vzrušení

v každém soustu.

Menu nezmění,

sní toho spoustu.

 

Šelma má je zmlsána

milování chce,

od noci do rána.

 

 

Autor Martinecka23, 03.02.2014
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šelma je v každém z nás, jaké je, to už záleží na povaze a okolnostech, ST.

12.02.2014 12:11:23 | Psavec

:o) to ano, a někdy se v nás skrývá i malé zvířátko :o))

12.02.2014 12:17:39 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí