Psáno ohněm

Psáno ohněm

Anotace: tři tečky

Kul mistr železo
Kul a kul
Velkou, těžkou palicí
Sám bez Boží pomoci

Žák sobě mistrem
Mistr sobě cechovníkem
Vzdělán školou nikde stojící
Kul žhnoucí myšlenku jasně zářící

Mocné údery jeden po druhém
Kul ten obsah do forem
Jak mrtvé tělo, dílo chladlo
Poslední jisker hejno na zem padlo

Kul a kul
Od brzkého rána do bezesné noci
Daroval svou duši té honoraci
Zhodnotivší ho jak zápasníka před zápasem
Obtěžkán jen smírčím časem

Kul a kul
Další k dalšímu beze spěchu
Obecenstvu pro potěchu
Milovaná výheň milenkou byla mu
Rovna jak básníkova tuha toho umu
Autor Breakthru, 03.02.2014
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: pathetic-girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí