=Taky láska?

=Taky láska?

Anotace: ..a proč ne..

 

~~~~

~~~~~~~~ 

♥ 

Žila byla muška vinná

tím svým muškou milovaná

on ji ale jenom tak

prý nevěru chtěl prokázat.

Že ti jiní muší chlapi

už z toho vína nejsou svatí

často se nám přiopijí

po cizích muškám lásku chtějí.

Muška šeptá tomu svému

/taky trochu opilému/

ty můj mušku,miláčku

já nedám nikomu ani za kačku

to by pak nebylo fér

tak už mě kruci

neštvi.

A neber na ně kvér.

 

Ten vinný muška se začervenal

že svoji mušku asi naštval

k láhvi s octem zamířil ze žalu

vidíte chlapa,bambulu.

S octem ho do hrnce vylijeme

pak sirkou škrtneme

 plyn zapálíme

vodu si přidáme,cukr a sůl

šufánkem zamíchat

muška byl vůl.

Zůstala po něm ta muška sama

třepetá křídly i nožkama

jen lehce bzikne si

na ostatní

snad stovka jich létá

tanec smuteční.

Ale ty naše okurky v láhvi

jsou výtečný.

 

Tak to byl příběh z  kroniky černé

o muší lásce věrné,nevěrné

a taky o receptu na zavařování okurek

tak teď se v tom nevyzná

ani sám Turek.

~~~~~~~~~~~~~~~

 

balala

Autor Květka Š., 04.02.2014
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Martin Šimeček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí