ekologická

ekologická

Anotace: trochu sprostá, ale pravdivá :D

Na záchodě sedíš kdesi,
přemejšlíš, jak šetřit lesy.
Hajzlpapír přebytek?
No snad nejsi dobytek!
Jak očistit mokrou pičku?
Kapky lehce utřeš v tričku.
Kam však schováš hnědou špínu?
Nech jí zaschnout ve svém klínu.
Budeš smrdět jako hrom,
zachráníš však jeden strom!
Autor madis, 04.02.2014
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...asi zkusim dva zasadit.

04.02.2014 23:24:10 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí