O osamělé víle

O osamělé víle

Anotace: o víle nevíle, která mi zkřížila cestu..

Usměvavá náladová osamělá víla,
Neviditelná kráčí šerými ulicemi
Něco, co bylo, a všechno, co není
Nese si v nohách lehkých jak sníh.
Zkoumá tě zdálky, oči zvědavě kulí
Jen v duchu. Tvé srdce dá na misky vah
Zažene strach, spustí lehounký smích.
Je bláznivá, blouznivá, totálně mimo
Vně světa nesvěta zlata a peří
Kde opičí láska drtí tvůj dech.
Kapku rosy místo perel,
Cáry mlhy místo garderoby
Kam až dojde? A kdo…kdo ji zastaví?
Autor Strážce šifry, 05.02.2014
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké obrazy :)

05.02.2014 10:12:09 | iluzionistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí