=Mlsná láska

=Mlsná láska

Anotace: jen takové mlsání

 

 

moře

~Já si tě lásko~

~~~~~~~~~~~

Já si tě lásko vychutnám

jako Číňan kalíšek svého čaje

nebo vinař své víno

co mu v sklípku zraje,

já si tě vychutnám

jak mlsný svoji čokoládu

nebo jako palačinka

jahodovou marmeládu.

A taky jak žíznivý na poušti

poslední kapku vody

anebo včela

medonosný pyl ze zahrady

nebo umírající

poslední vteřiny žití

či poslední kousek knotu

když ve svíčce ještě malou chvíli

plamínek hoří a svítí.

 

Ty mi pak šeptáš že jsem tvoje

láska mlsná

která nic jiného asi nezná

než sladkost polibků

po ránu i večer

nepoznat lásku jeden by brečel.

I ty mi lásko chutnáš

tak pusu mi dej

a na mé chutě se už dál

nevyptávej.

~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~

~~~~

Autor Květka Š., 05.02.2014
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, Psavec, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

druhá sloka je trochu slabší, ale začátek se mi líbí :)

05.02.2014 14:50:14 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí