Konečně nacházím klid

Konečně nacházím klid

Anotace: S odchodem naděje přichází múza

Na kraji propasti
Odhodlán ke skoku
Dost bylo řečí
Od falešných proroků

Vlci začali výt

Přestal jsem věřit
Zemřela naděje
Vůkol jen deprese
Nikdo se nesměje

Iluze zmizely; vyhasnul cit

Vykoupení v temnotě
Naleznu záhy
K světlu na konci tunelu
Otáčím se zády

Proklínám měsíční svit

Ulevím hlavě
Umlčím myšlenek roj
Posledním krokem
Skončí ten boj

Zlomil se meč; zrezivěl štít

Život je sen
Nic reálné není
S konečným dopadem
Snad přijde bdění

Dávno mě nebaví snít

Vítr cuchá vlasy
Začíná konec
Kniha se zavírá
Zazvonil zvonec

Konečně nacházím...
Autor AtotheZ, 06.02.2014
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., Truckle, Robin Marnolli, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připomnělo mi to moje verše před nějakým časem...ne úplně, jen takový pocit...

06.02.2014 09:45:53 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí