Zrádkyně

Zrádkyně

Anotace: ...vzhůru na popraviště

Lžička cinkla o hrnek
a ty už nepláčeš,
vlasy si točíš do vlnek,
a že už prý nezalžeš.

Žaludek svírají nejisté vyhlídky,
v tobě ztrácí se poslední hlt,
čeká tě vykřičník se dvěma lomítky
a pak už jen zaklepe na dveře smrt.

Teď ty, co se smrti nebojíš,
co lámala´s za zády vaz,
odpočívej v pokoji,
to ty zradila´s.
Autor honnnzik, 06.02.2014
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, loverose91, Zrska, synanceia, danaska, KatkatkaW, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí