Bok po boku...

Bok po boku...

Anotace: (>_<)y

Noc připomínající ropnou čerň
a jenom já jsem tou krásou unesen.
Pár vedle mne zimou třese se
poté co sněhová vločka z černě snese se.

Vstanou a odcházejí v dál
a mě se zdá, že jsem v té černi něco zanechal.
Snad touhu? Slovy vyjádřit se?
Múzo má, pomoc! Smím opět probudit se?

Chci opět s tebou spát a vášnivě se milovat
tak jako tenkráte, ale tentokráte...
Chci s tebou po boku po moci snít
a hlavně mé myšlenky opět nezhatit.

Proč vzdálila ses? Já nedržel tě pevně?
Nechal jsem tě proklouznout! Tak vrať se zase ke mě.
Teď hodíš se mi tak dojdi ke mě zas,
vždycky jsem byl sobec a nechtěl žádný kaz.
Autor 8icka, 10.02.2014
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: PacificTrans
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí