dobro x zlo

dobro x zlo

Anotace: nic o ničem, nebo něco o něčem?

Každá věc, co v životě uděláš, následek má,

ať je to věc dobrá, či věc zlá.

Dobro prý dobrem se ti vrátí,

zlo se zlem se zas mlátí.

Ale realita jiná se mi zdá,

že zlý člověk v životě lehčí to má.

Nebo já vážně tak zlá jsem,

a nebo to co se mi děje je jen zlý sen?

Už nevím a nemůžu v tomto tempu dál,

už v této hře nejsem já ten na koni král.

Má psychika už není tak silná jak bývala,

já jsem z této situace úplně celá zoufalá.

 

Autor Katýsek, 10.02.2014
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí