Pro Liz

Pro Liz

Anotace: Pro ni, jež nebyl bych tu bez ní!

Drahá, má,
vzpomínáš si na chlapce,
co učila jsi jej psát?

 

Ukrývat se do básní,
tam, co to tolik nebolí...
...kde jen ruka papíru podvolí?

 

Ty věděla jsi tak moc,
jakobych byl vlkem,
jež probouzí ho noc.

 

A teď píše trapné verše v naději,
že chtěl by Tě znát
a jen tak na pár minut vzpomínat.

Autor Zayo, 11.02.2014
Přečteno 347x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí