Blankytná

Blankytná

Anotace: Jeden pohled vzhůru - a je vyšmolkováno :o)

Blankytná je nejen barva oblohy,
blankytný je nádech duše Tvojí,
do jasné a čisté podoby
pod Tvou rukou celý svět se strojí.

Kolem vládne divné zmatení,
snad divoké včely se tu rojí,
či chce osud zkoušet Tvoje umění
do blankytu modrou s bílou spojit.

Zvláštní síla z Tebe pramení,
dýchá, objímá a hladí,
je to krása, tady na Zemi,
vědět, že JSME, že se máme rádi.
Autor Cecilka, 03.03.2005
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí