Pohledem zakletá

Pohledem zakletá

Anotace: ..

Kdy už mi prozradíš

co se mnou jsi provedl

 

Kamkoli jdu zakletá jsem

 

Vždycky mne omámíš

jak lahvička od jedu

 

Kamkoli jdu netuším kde jsem

 

Proč jsi mne uvrhl

pod kouzlo opojné

 

Kamkoli jdu chci Tebe jen

 

Nesnáším způsob

kterým jsi odtrhl

 

Nesnáším způsob

jakým jsi mi Tě vzal

 

Nechápu proč nejde

zlomit mé srdce z pod ledu

 

Kamkoli jdu zakletá jsem

 

Nestíhám vnímat

tok dalších osob

 

Kamkoli jdu hledám TEBE jen

podmanil jsi mě

svým okouzlujícím pohledem

Autor Lioness, 14.02.2014
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Nespavec, Draconian, CoT, Zrska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně nová básen:-) Je moc hezká...zamilovaná.

14.02.2014 22:48:22 | Draconian

Nějak nestíhám poslední dobou nejen psát.. Děkuji :)

18.02.2014 11:10:24 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí