Ztratili jsme se

Ztratili jsme se

Anotace: .

Ztratili jsme se

ztratili miláčku

jako Malomocnost prázdnoty

už nemá nový skladby..

 

Zbyli jsme jen

jen my dva

a Maruška pláče

ty to nevidíš?

 

Chtěla bych

abys tu zas byl

ale ty hledáš mojí duši

a směješ se..

 

Ikdyž nejsme narkomani

je pořád život jen

pomalý umírání

a možná že..

 

se stejně máme ještě rádi.

 

Autor Fiši, 20.02.2014
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Souný, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí