Nevinnost padla

Nevinnost padla

Anotace: Vřava,útok,obrana,SMRT

Vřava

 

řinčení zbraní

 

mezi tím vším

 

stojí chlapec v noční košili

 

 

Útok

 

rytíři krále chrání

 

k nebi stoupá dým

 

a přibíhají posily

 

 

Obrana

 

náhle jeden z rytířů k zemi se sklání

 

na zemi mezi vším

 

leží chlapec v noční košili

 

 

Prober se chlapče

 

už je konec padl král

 

A chlapec s očima plnýma smutku a bolesti

 

zemřel...

 

zemřel pro malichernost králů...

 

 

Kteří chtěli válku

 

chtěli krev

 

a neměli dost

 

bojovali si jen tak pro radost

 

 

Rytíř sklíčen

 

do náruče vzal chlapce

 

 

Slzy kanou jedna za druhou

 

Když odcházím z bojiště

 

Autor Jacob P. Verlaine, 21.02.2014
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jana B., jitoush, RyxiraAmyGinger, CoT, Zrska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná asociace, která platí do dneška. I v dnešním světě umírají děti, pro královské malichernosti. ST

21.02.2014 14:42:06 | Tichá meluzína

Děkuji

22.02.2014 08:54:16 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí