(Blá)bol

(Blá)bol

Nesázej všechno, život není casino,
ale připrav si peníze, ve světě není lacino.
Na téhle zemi peklo je,
přesto hledám kousek ráje.
Nechci mít život na míru
a pocity vyčíst z papíru.
Zranitelná jsem jako achillova pata
a zraňuji se stále znova, protože nejsem svatá.
Básním tu o troše nostalgie,
zbyla jsem jen já a má poezie.
Nic kolem není, zmizelo to.
Vyrval mi srdce z hrudi, bolelo to.
Autor Dullsinea, 21.02.2014
Přečteno 500x
Tipy 2
Poslední tipující: Toda, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já...občas Donkichot...
život je pevnej bod
a snění
peklo i zdatnej ráj
profláklej šalmaj a stejně známej had
nostalgickej pád
a poezie...

21.02.2014 20:56:12 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí