O přátelství mezi mužem a ženou

O přátelství mezi mužem a ženou

Anotace: Věnováno D., mé nejlepší kamarádce (21. 1. 2014)

Dvě zlomená srdce
potkali se v jednom roce
a co bude dál
co by sis přála
co by sis přál

Na útěku před smutky
zapomněli na všechny plůtky
které mezi nimi jsou
kam až spolu dojdou
když se teď obejmou

kdo ví, co bude dál...
Autor LIONEL, 22.02.2014
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co bude dál ukáže až čas;-)

23.02.2014 10:44:31 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí