Přání

Přání

Anotace: Vždycky mě někdo zaujme...ale někdy to nedopadá tak, jak bych si přála :)

Sbírka: Mé myšlenky

Plamen opět zahořel.
Osvítil oblohu, zářil a plál.
Zas mi dveře nastevřel,
ale nepustil mě dál.

Nezlobím se, a proč taky?
Vím, že nejsem snem.
Nedokážu lapit mraky
a zmizím s dalším dnem.

Nehněvám se, už to tak je.
Přijmu pravdu zlou.
Pro mě tu není, pro ní je,
Není cestou mou.

Přeju jí to, ať je šťastná.
Vždyť má své nebe.
Vím, že nemusím být krásná,
až potkám tebe.

Nikdo mi nepatří,
nikdo tu není.
Už neberu si ostří,
zůstanu navěky ve snění.
Autor Jane Virgo, 23.02.2014
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Dominik Plesr, takova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím...on se najde. Někdy se možná díváme jen špatným směrem...

23.02.2014 20:22:14 | Robin Marnolli

najde se jednou ten co bude patřit tobě jen

23.02.2014 10:19:16 | takova

krutě realistická...

23.02.2014 01:28:24 | Tadam

bohužel tomu tak je

23.02.2014 01:29:34 | Jane Virgo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí