Té, která si to zřejmě nikdy nepřečte

Té, která si to zřejmě nikdy nepřečte

 

Žraloci v tvých očích

konejšivě produkují

číselné kombinace

vlakové jízdní řády

a polomlhavé vzpomínky

z minulých nocí.

Rád bych se těm šelmám

podíval na zuby.

 

Avšak,

nejsem žraločí zubař,

a se skloněným zrakem

mě žraloci postupně okusují,

jen to srdce si nevezmou.

Autor Jan Václav Znojemský, 23.02.2014
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, Jana B., básněnka, Zrska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebo si to přečte, jen ...změní to něco?

23.02.2014 22:28:53 | básněnka

hmmmmmm...težko říct...

06.06.2014 23:58:25 | Jan Václav Znojemský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí