Osamělý klaun.

Osamělý klaun.

Anotace: Někdy se tak cítím.

Jsem osamělý klaun
na prknech,zvaných Svět.

Beru si všechnu vášeň,
plány i odvahu,
vše,po čem všichni touží...

a nevrátím již zpět.

Krmím svůj chtíč,
zírám jiným do oken...

a směji se nad úsilím,
vymanit se z šedi.
Najít správný klíč
a otevřít ty dveře,
za nimiž Fortuna sedí.

Vše marné!

Nevyhraješ násilím,
prosbami či pláčem.
Vše kolem stárne,
jsi životem k zemi tlačen.

Tak volám:
"Stačí,to již stačí"!

Jsem osamělý klaun,
na prknech,zvaných Svět.

Beru vám naději,
lásku i přátelství...

A to mě posílí.

Teď máte mi co závidět.
Autor Bakchus, 24.02.2014
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, zelená víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fortuna nesedí...komíhá...

27.02.2014 12:58:10 | enigman

nemáme... my máme víc :)

27.02.2014 01:56:28 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí