=Biatlon

=Biatlon

Anotace: byl v Soči fakt dobrej...

 

~Biatlon~

~~~~~~

V zimě běžky navoskují

ať jim rychle pádí

malorážku naleští si

vítr jim však vadí.

 

I když jezdí jako blázni

prý s větrem o závod

na střelnici vleže vstoje

tam vítr není vhod.

 

Totiž když terč netrefí se

na čase jim přidají

nebo taky trestná kola

navíc běhají.

 

V létě to jde sice taky

lyže však maj kolečka

v zimě se mi to víc líbí

ta ve sněhu střílečka…

 

Pif a prásk,

Soukalová a ti další

ty ostatní dost vystraší.

Ano,je to tak

~~~~~~~~~~~

~~~~~~

Autor Květka Š., 26.02.2014
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: Doradan, Madanik, enigman, Robin Marnolli, básněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dal jsem si bia jogurt...a trefil střelnici...

27.02.2014 12:16:54 | enigman

ty olympionistko:)

26.02.2014 17:45:17 | básněnka

no jo,koukala jsem,koukala...

01.03.2014 12:20:55 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí