Duha

Duha

Anotace: ...blbůstka

Duha

 

Barva fialek a barva ducha
barva promrzlého ucha

 

Barva večerního nebe
barva prstů, když mě zebe

 

Barva slunného jadranu
barva planety Uranu

 

Barva jarního trávníku
barva tajného deníku

 

Barva hřejícího sluníčka
barva rozkleplého vajíčka

 

Barva tygra, když pruhy svleče
barva mrkve, co snad neuteče

 

Barva blonďákovy bugatky
barva jedné pohádky

 

A barva Púova prasátka
barva brýlí, či Eliščina kukátka.

 

 

ve Čkyni (s angínou v krku), 28.2.2014

Autor Junnek, 01.03.2014
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: zelená víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příjemná barevnost...

01.03.2014 09:52:09 | zelená víla

Děkuji :) to mě těší!

01.03.2014 11:32:21 | Junnek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí