Rendy

Rendy

Anotace: O moji nejlepsi kamaradce,bez ktere bych si nedovedla svuj zivot predstavit...

Jsi pro mě jako anděl strážný,
naprostou důvěru v tebe mám,
navěky ti budu věřit,
za tebe ruku do ohně dám.

Až jarní květiny rozkvetou,
rozkvete i přátelstvi mezi námi.
A my odpřísáhnem si nerozlučnost
stejnou,jakou má nebe s hvezdičkami.

Až v létě slunce začne prudce hřát,
zahřeje nás obě stejná vzpomínka.
My vzpomeneme si na přísahu,
že nerozlučnost je v našem přátelství podmínka.

Proto až na podzim spadne všechno listí,
my dvě staneme se jednou hvězdou.
Tak nikdo nemůže nás rozdělit
a obě vydáme se stejnou cestou.

Až v zimě padne první sníh,
všechno živé pokryje.
Však kamarádství dívek dvou,
jasná hvězda navždy ukryje...
Autor hanisska, 25.01.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc pěkný.. je fajn mít takovou kamarádku =)

25.01.2007 20:31:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí