Revoluce vlastního života

Revoluce vlastního života

Anotace: ...

Vnímám život

jako každodenní revoluci

odehrávající se

blíž, nebo dál srdci.

 

Čas mění shromáždění

životních postojů

rozum utlačuje snění

bez krve a pouličních bojů.

 

Tělo se poddává

nadvládě nerozumného rozumu

život, jako chvilka prchavá

stává se obyčejným plátnem bez umu.

 

V revoluci všedních dní

ztrácím sebe-sama

a když noci přichází do bílých dní

snílkům zvoní hrana.

 

Šednu jako ovce v davu

jako člen tupého stáda

po proudu se všemi plavu

minulosti ukazujíc záda.

 

Autor contionor, 02.03.2014
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Monsterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí