bim bam

bim bam

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=ido55uT5U0k&app=desktop

chodí kolem usekává

kroužky dechů opilých žesťů

 

 

spouštíš dolů černou bednu

dítě pláče, nerozumí

že až dojde bedna ke dnu

zasypou ji navždy zemí

 

varhaník zlověstně oči noty

by nezahrál ti špatný tón

hudba spálí svícím knoty

bim bam bim bam zpívá zvon

 

 

tvoje matka nenechala

tebe, žila

pláče ve snu

Autor Herma Frodit, 02.03.2014
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Amonasr, poeta, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí