543 letů 1 pád

543 letů 1 pád

Anotace: °°°°˛˛˛˛˛˛°°°° http://www.youtube.com/watch?v=MAt9QTmVc7Q

nenávidíš mě jako mě miluješ
a trávíš se mnou čas ve kterém se mnou hniješ a
v tom v čem žiješ se topíš a když už konečně
umíráš přijdou oni a vypustí z vany veškerou vodu

duchové zásad obsáhlí v každé kapitole tvého
života tě drolí na kousky které se lepí
na kůži a milují se s tebou od soumraku
do úsvitu
a od východu slunce do jeho zániku
na obloze plném černých hvězd

arogancí vystavuješ své hradby a
plníš je pískem posměchu v žilách ti
koluje mogul a v plicích máš křik
svých dávno zapomenutých cílů
a cest rozbíjíš mě jako mě stavíš a stojíš nade mnou
ve své typické póze padlého souhvězdí hada
vlečeš se za mnou jako
stín kterému neuteču

tak tady musím být a v sobě se potit naříkat
rozpadat se a žít s vědomím že dál už to nepůjde
jen zpět a tam přece nechci
nenávidíš mě jako mě miluješ
a stravuješ můj čas jako rakovina ve které
si tolik libuješ
se mnou jsi šťastná ale já s tebou
ne
jsem
jaký
jsem
když
jsem
sám
sebou
Autor CoT, 03.03.2014
Přečteno 326x
Tipy 20
Poslední tipující: MarťaB, Fiši, enigman, pt, Avola, poeta, hanele m., Admen, Zrska, annie, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí