všechno mám divné...

všechno mám divné...

Anotace: ...co jsem našel mezi notama...

 

Mám tak divné ruce
děravé zdají se mi
Všechno zlomí v půlce
nechytí, co padá k zemi

 

A oči, co nevidí

uši, co nechtějí slyšet

A prsty, co necítí

ústa, co chtějí jen křičet

 

Nohy po zemi nechodí

krk, co hlavu nedrží

nos, co nic mu nevoní

hlavu, co vtipem nesrší

 

K čemu jsem na zemi,

když v sobě jsem ztracený?! 

 

 

ve Čkyni, dne 14.2.2012

Autor Junnek, 06.03.2014
Přečteno 208x
Tipy 1
Poslední tipující: básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je takovej jazzíček;-)

06.03.2014 13:33:14 | básněnka

chichi :-)

18.06.2014 10:23:40 | Junnek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí