Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: Koupili by jste si někdy zrcadlo, co vidí do Vaší duše?

Koupil jsem si zrcadlo s podmínkou,
že ukáže mi realitu skutečnou.

"Ovšem,
pokud se Vám to hodí,
dostanete zrcadlo,
co do duše vidí."

Zrcadlo vystavím u mě v bytě,
kde jsem sám,
při pohledu na něj jen zírám.

Stojí přede mnou mladý muž,
co má na krku nůž,
ruce svázané s koulí na noze.
Málo co ho posune vpřed.

Pohled to byl žalostný.
Ne, to snad ne!
Vždyť jsem člověk,
co něco dobude.
Chci jít dál a tohle zrcadlo nepustí nikam.

Proto upřímnost schovám za zrcadlo klasické,
plné lži ale milosrdné.

Každý,
kdo ke mně přijde,
uvidí klasický obraz svůj.

Věř,
čemu chceš a buď svůj.
Autor Hantec, 07.03.2014
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí