postarám se o zahrádku.

postarám se o zahrádku.

Anotace: Postaram se o zahrádku, nebude tu plevel.

Omlouvám se za včerejček,
ujely mi nervy,
znechucena neživotem,
že budu žrát červy.

Ublížila já jsem lidem,
už to dělat nebudu,
život nyní půjde klidem,
změním svojí úrodu.

Do zahrádky dám si růže,
odhodím svou masku,
vím že se to státi může,
vypěstuji krásku.

Omlouvám se opět lidem,
že jsem zase zhřešila,
mělo to jít zase klidem,
jen jsem tomu věřila.

Teďko věřím v naději,
věřím v přátelství,
co mi život nadělí,
není tajemství.

Nadělí mi zahrádku,
o kterou se budu starat,
nadělí mi ohrádku,
kde koníci budou běhat.

Na mé farmě bude vše,
všechno bude zkvétat,
pesimysmus marně hledat,
v optimysmu létat.
Autor Rozdrcená duše., 11.03.2014
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: CoT, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tu dobu, co tu jsi, se tvé psaní viditelně zlepšilo.
Těší mne ten pokrok, i ten lepší výběr námětů poslední dobou.
RM.

11.03.2014 08:49:11 | Robin Marnolli

Díky, ale no řekněme že nad tímhle jsem nepřemýšlela jen jsem psala od strdce ve stavu rozrušení.

11.03.2014 16:54:24 | Rozdrcená duše.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí