Cesta do propasti

Cesta do propasti

Anotace: ...

V moři,

kde člověk shoří,

v davu,

kde nemám hlavu.

 

Mám strach,

kde to jsem,

takový strach,

co vlastně jsem.

 

Co bůh?Člověk?

To nic není,

propast poznáš,

Choronzon ti poví.

Autor Brujo616, 12.03.2014
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí