=Krásné oči a tak

=Krásné oči a tak

Anotace: ..byla,nebyla..

 

~Krásná~

 ~~~~~~~~~~~~

 Oči modré jak pomněnky

 nožky štíhlé jako srnky

 vlasy barvy kaštanů

 jen takovou chtěl za ženu.

 Potom se však divit nesmí

 když si svoji krásku vysní,

 pravda může jiná být

 jakou si chtěl vlastně vzít?

 

 Barvu očí změní čočky

 má zelené,tak jak kočky,

 sukně dlouhá nožky skryje

 a že se chová jako „zmije“?

 Ty vlasy barvy kaštanové

 to chemie dávno svede,

 doufám že se rozmyslíš

 než se do sítí chytíš.

 

 Pak té krásce vysněné

 před oltářem řekneš…NÉ…

 všichni se ti budou smát

 a ty?Ty nakonec budeš rád.

 Jednou potkáš i tu pravou

 svoji milou,usměvavou,

 nelituj že jiné vlasy,oči má

 miluje tě,je jen tvá,

 jediná…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~



ona

Autor Květka Š., 13.03.2014
Přečteno 343x
Tipy 7
Poslední tipující: Doradan, ta.cupka., básněnka, madisan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný...ST..

17.03.2014 14:54:22 | Doradan

jestli si to rozmyslel... a ona byla bestie?
zřejmě platinová chemie:-)

13.03.2014 20:31:32 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí