Jean d'Arc

Jean d'Arc

Anotace: Víš co tě čeká, když nepřiznáš, ty ďáblova nešťastnice. Lásku světa ty již...

Víš co tě čeká, když nepřiznáš,
ty ďáblova nešťastnice.
Lásku světa ty již nepoznáš,
plamen pravdy spálí ti líce!

Proč mám se přiznávati k daru,
že na mě náš bůh promluvil?
Jak ty chceš jenom soudit pravdu,
když mysl ti vztek zachvátil.

Nemůžeš vyhrát, já jsem zde pán,
za své činy budeš v pekle.
O tvém osudu já rozhodnu sám,
a uvidím zítra tvé tělo zdechlé.

Snad závidíš mi, že si mě vybral,
že promluvil ke mě, a já do boje vlekla ?
Hlasy, kterými všechno říkal,
byly všechny z nebes, a žádný z pekla.

Francouzká děvko, co si jen myslíš,
že bůh promlouvá k chudině?
Ve všem co říkáš, pořád se mýlíš,
ty patříš jen ke spodině !

Věřím jen bohu, a on to ví,
jednou svých činů budeš litovat.
Doufám že tebe nyní zří,
svou mysl budeš do smrti zpytovat.
Autor vojta s, 13.03.2014
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí