nevím

nevím

Anotace: prostě nevím

Vzdálil jsi se ,
strašně na moc daleko
necítím se už tvou touhou
ani na sekundu
ani na minutu pouhou
jsi mě neukradl
kde ted jsem?

Ty říkáš že jsi mezi břehy
snad bych tě našla ...
já nemužu popsat ani tu skutečnost kde jsem
lásko utekl jsi mi
a i ta přítomnost tvá všemohoucná.

Už nešeptám protože vím, že se neozveš
že nezavoláš
už nešeptáš
už zapomínáš na to kdo jsem...

Už to není jako, když si šeptal lásko toužím po tobě
lásko vem si mě ,,, já chci tě všude
cítit tě na svém těle.
Autor Chami, 14.03.2014
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí