Review

Review

Anotace: Občas takhle v práci, bumerang se vrací.

Plýtvám pokorou, jak krtek hlínou.
Našel jsem sebe, kritici hynou.

Budiž mi je vysvětleno to.
Moto mé je motor. Neříkej opak.

Objednej na své ego dozor.
Ono vidí za obzor?
Na to pozor.

Jsi mezera a kurzor a já sladká tečka.

Mně nezašiješ v sítě, neochočíš jako křečka.

Povídej si v zrcadle zvadlé oblé mdlo.
Jazyk plyne, slova míjí, předveď nám své flow.
Autor Dixie Bechert, 15.03.2014
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí