Proudem slov...

Proudem slov...

Anotace: ...

 

...minuta

          ... dvě

                    ... tři

 

Hledám slovo ...  marně -

chci dát život na papír.

Hlas co vříská v hlavě, že

všechno jednou pomine.


 .... čtyři... pět.....

 

motivace slábne,

srdce prázdné s šestým úderem

bije nebo nebije.


šťastná sedmá,

a i kdyby bohové skrze mě,

napsali básně nádherné,

k čemu to představení je.


V přívalu slov,

ta další ztrací smysl .. 


anebo ne -

 

blud megalo - manie.


 ... minuta osmá,

devátá čeká...


a pořád další,

do nekonečna.

 



Autor Daniela, 15.03.2014
Přečteno 851x
Tipy 28
Poslední tipující: mkinka, Frr, Dreamy, ARTeFakty X. Múzy, Martin Šimeček, Jort, zdenka, fialová, kamínek, Martinecka23, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na desátou...

18.03.2014 00:57:47 | enigman

plyne a vříská...motivace s bludy...už se zubí

16.03.2014 12:40:57 | básněnka

countdown opačně, narůstání času manické dokonalosti dává smysl

16.03.2014 06:51:48 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí