Rieka Styx

Rieka Styx

Anotace: Cháron postaraj sa mi o ňu prosím

čas odísť dieťa
posledný krát nadýchni sa
ruku mu pevne stisni
on si tu bes teba poradí

viem bolí to
ale je ten mocný čas
keď volajú ťa
dávno stratené hlasy

neháj nech odpútam ťa
z reťazi života
môžeš na neho počkať
času bude dosť

už ťa viac nepoženie
už môžeš zatvoriť oči
ponor sa do toho spánku
čakám že si vedľa mňa sadneš

a počkáš kým môj čln dorazí k brehu bohov
Autor Darken Salem Jesus, 18.03.2014
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, jitoush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí