Bez zpáteční cesty..

Bez zpáteční cesty..

Anotace: Bez zpáteční cesty..


Lístek bez zpáteční cesty.

Dostal jsem darem

Od kostnaté paní.

 

 

Její výraz, klidnými gesty.

Láká ve věku starém,

k věčnému spaní.

 

 

Nástupiště plné.

Na pangejtu stojí - Ona .

Strkajíc  mě

Do kupé.

Bez zpáteční cesty..

 

 

Vlak, co nikde nestaví

Jede jen tam - A ty.

 

Pocity jak v ráji.

Když v tunelu

si s tebou hrají.

 

 

 

Ve svátečním obleku.

S kufrem , vrásčitou tváří,

ve volném vagónu, místenka.

Bez zpáteční cesty..

 

 

Můj soudce,

Výpravčí se zeleným křížem.

Už mává – a já.

 

Vydávám se na cestu.

 Se vstupenkou do ráje

Bez zpáteční cesty..

Autor jyrkaa, 18.03.2014
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: pathetic-girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí