Pocestný

Pocestný

Anotace: Nad městem se mlha vznáší, pocestný po cestě kráčí. Už dlouho všechno dobře vidí,...

Nad městem se mlha vznáší,
pocestný po cestě kráčí.
Už dlouho všechno dobře vidí,
mlhavě a šedě.

Kolem lidé anonymní,
beztvářní a bezvýrazní,
důležitě vyřizují,
sami mlhaví a šedí.

Tu muž ve svém kabátě
rozhodl se konečně
pro jistou změnu na cestě
pořád mlhavé a šedé.

Tak ďál pocestný v kabátě
největší věc v svém životě,
co už nikdy nebude
mlhavý a šedý.
Autor Anna Mirfara, 18.03.2014
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to téma s pointou...vítej.
RM.

19.03.2014 09:30:33 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí