Kolotoč

Kolotoč

Anotace: Ty jsi má láska.. můj kolotoč, tak holka neváhej... toč se toč

Koukni na mou tvář,
koukni do očí,
ty jsi moje zář,
co vše roztočí.

Ty jsi moje atrakce,
ty jsi kolotoč,
vše jde lehce obratce,
tak se holka toč.

Kolotoče mám moc ráda,
stejně tak i tebe,
roztočím tě roztočím,
stejně jako nebe.
Autor Rozdrcená duše., 21.03.2014
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí